Diensten

Leveren en plaatsen van ramen en deuren

Burggraeve en Zoon biedt heel wat mogelijkheden voor het uitvoeren van het schrijnwerk van uw ramen en deuren: PVC, ALU en hout die voorzien zijn van inbraakwerende sluitingen. Mooi én veilig!

Onze professionele en ervaren plaatsers werken steeds in overleg met u als klant. Het schrijnwerk wordt afgewerkt volgens uw wensen, bovendien denken we constructief met u mee om uw project tot in de puntjes op uw maat te kunnen opleveren.

Uw tevredenheid is ons doel!

Binnendeuren: vakbekwaam maatwerk

Volledig afgewerkte binnendeuren, schilderdeuren of glasdeuren? Burggraeve & Zoon maakt het mogelijk!

Vliegenramen en - deuren op maat

Burggraeve & Zoon voert zijn kwalitatief hoogstaande vliegenramen en vliegendeuren uit in ALU en hout. Mooi afgewerkt én ontzettend praktisch: frisse buitenlucht zónder last te hebben van allerlei insecten.

 

Ramen voor nieuwbouw of verbouwing

Ramen kiezen voor een nieuwbouw of een renovatieproject, het is iets waar wij als schrijnwerker onze klanten graag bij helpen. We geven advies over de kostprijs en de meerwaarde voor jouw wooncomfort. Je energiefactuur zal dalen en je verkoopwaarde zal stijgen!

Vervangen van oude ramen

Het vervangen of vernieuwen van oude ramen is een flinke investering, maar absoluut de moeite waard, zowel op korte termijn als op lange termijn.

De professionele schrijnwerkers van Burggraeve & Zoon komen uw ramen vakkundig vervangen.

Renovatie van ramen en deuren

Er zijn verschillende alternatieven voor het vervangen van ramen en deuren. Burggraeve & Zoon geeft u graag persoonlijk advies over de upgrade die uw ramen of deuren nodig hebben. Raamrenovatie en deurrenovatie zijn betaalbare oplossingen om je wooncomfort te doen stijgen en je energiefactuur te laten dalen.

Deuren op maat plaatsen

Burggraeve & Zoon stelt voor u de deur samen die u nodig hebt. Ons vakmanschap zorgt voor professioneel afgewerkt binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk.

Plaatsen van rolluiken en voorzetrolluiken

Wij leveren en plaatsen de rolluiken van uw keuze. Of u nu kiest voor inbouwrolluiken of voorzetrolluiken, u kan alles aan ons overlaten.

Isolatie en maatwerk voor zolderinrichting

Het grootste voordeel aan een geïsoleerde woning is uw lagere energiefactuur. Maar ook uw wooncomfort gaat er enorm mee op vooruit. Burggraeve en Zoon Oudenburg zorgt ervoor dat de renovatie die u voor ogen had compleet is en staat ook in voor het maatwerk van uw zolderinrichting.

Gespecialiseerd trappenmaker en trappenplaatser

Als trappenmakers die sinds jaar en dag in Oostende en daarbuiten gekend zijn wegens het hoog in het vaandel dragen van kwaliteit, zijn we er fier op dat we zowel het opmeten, het maken van uw trap, het volledige schrijwerk en het plaatsen van uw trap voor u uitvoeren.

Carports en overkappingen op maat

U wil een carport laten plaatsen of een overkapping op maat laten maken? Burggraeve en zoon zorgt ervoor dat je auto in een mum van tijd op een veilige plaats geparkeerd kan staan!

Automatisatie van rolluiken

Uw bestaande rolluiken kunnen perfect geautomatiseerd worden. Burggraeve en Zoon komt bij u ter plaatse om uw rolluiken elektrisch te maken.

Plaatsen van plafonds

De schrijnwerkers van Burggraeve & Zoon Oudenburg komen uw plafond plaatsen.

Gyprocwerken voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Gyproc leveren en plaatsen, onze schrijnwerkers voeren alles uit op maat van uw wensen.

Wij denken met u mee en nemen uw zorgen weg!

Persoonlijke aanpak

Wij maken gebruik van cookies

De website van Schrijnwerken Burggraeve maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie